Tietosuojaseloste

Henri Häkkinen Oy, (myöhemmin “HH tai me”) noudattaa henkilötietolakia. HH ylläpitää sivustoa hhravintolat.fi (“Sivusto”). Tällä sivulla voit tutustua käytäntöihimme sivustomme kävijätietojen keräyksestä.

Voimme käyttää kävijätietoja sivustomme sisällön ja käyttäjäystävällisyyden parantamiseen ja asiakasviestintään. Käyttämällä hhravintolat.fi-sivua hyväksyt nämä käytännöt.

Kerättävien tietojen käyttäminen


Tietosuoja kattaa tällä verkkosivustolla tallennettujen anonyymien kävijätietojen ja itse tallentamiesi henkilötietojen käsittelyn. Noudatamme seuraavia tietosuojasääntöjä, joiden tarkoituksena on selventää, mitä tietoja kerätään ja miten niitä käytetään.

 

Henkilötietolaki


Mikäli lähetät meille tietojasi esimerkiksi käyttämällä sivuston yhteydenottolomaketta, saamme haltuumme henkilötietojasi, kuten nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Me käytämme näitä tietoja vain pyytämiesi palvelujen toteuttamiseen. Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai henkilöiden profilointiin.

Tunnistamattomat tiedot tilastointia varten


Voimme kerätä sivustolta myös tietoja, joiden perusteella yksittäistä henkilöä ei voida tunnistaa. Nämä tiedot koskevat verkkosivuston kävijämääriä, yksittäisten sivujen kävijämääriä sekä kävijöiden internetpalveluntarjoajien nimiä. Tietoja käytetään tilastollisiin tarkoituksiin sekä verkkosivuston parantamiseen kävijöiden tarpeiden mukaan.

IP-osoitteen käyttö


IP-osoite on numerosarja, jonka tietokoneesi saa automaattisesti, kun muodostat yhteyden internetiin. IP-osoitteen avulla verkkopalvelimet yksilöivät tietokoneesi verkossa viettämäsi ajan. HH voi kerätä IP-osoitteita saadakseen tietoa siitä, miten sivuja käytetään. IP-osoitteeseen ei normaalisti yhdistetä henkilötietoja, mikä tarkoittaa, että käyttäjä pysyy tuntemattomana. Väärinkäyttötilanteissa HH voi kuitenkin käyttää tietoja käyttäjän tunnistamiseen, jos tämän katsotaan olevan välttämätöntä liiketoimintamme, verkkosivustomme tai toisten käyttäjien suojaamiseksi.

 

Evästeet

 

Voimme käyttää verkkopalvelussamme evästeitä. Eväste voi olla voimassa joko yksittäisen istunnon ajan tai pidemmän aikaa. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallentuu käyttäjän laitteelle hänen vieraillessaan selaimella verkkopalvelussa. HH:n verkkopalvelu voi käyttää evästeitä ja kolmansien osapuolien evästeitä parantamaan ja personoimaan palvelun käyttökokemusta, keräämään tietoa palvelun kävijämääristä ja suosituimmista sisällöistä sekä tunnistamaan usein sivulla vierailevat kävijät.

Voit estää evästeiden tallentamisen muuttamalla selaimen tietoturva-asetuksia. Huomioithan, että kaikkia verkkopalveluiden toimintoja ei välttämättä voi käyttää ilman evästeitä.

 

 

Henri Häkkinen Oy

Henri Häkkinen
henri.hakkinen@hhravintolat.fi
040 582 0911