Panorama Bistro & Bar
Avoinna laivojen lähtöjen mukaan vuoden jokaisena päivänä.

Uusi Länsiterminaali T2 valmistui keväällä 2017. Ensimmäisen vuoden aikana T2 terminaali on kasvanut maailman vilkkaimmaksi matkustajaterminaaliksi.
 
Panorama Bistron valikoimista löydät laajan valikoiman herkullisia paikan päällä paistettuja ja valmistettuja leipiä, lämpimiä annoksia, smoothieita, jäätelöitä, tuorepuuroja, virvoitus- ja alkoholijuomia sekä Löfbergsin monia eri kahvijuomia. Teen ystäville löytyy valikoima Norqvist-teetä.
 
Panorama Bar on keskittynyt tarjoilemaan pääsääntöisesti juomia, mutta pieni valikoima löytyy myös syötävää pikkunälkään. Matkan alkua voit juhlistaa vaikka oluella, jonka voit valita yli kymmenestä eri olutlaadustamme.
 
Absolut terrace bar sijaitsee suoraan etelään olevalla 100 metrin levyisellä terassillamme. Valikoimasta löydät raikkaita drinkkejä tuttujen klassikkojuomien lisäksi. Aurinkoisella säällä terassi on terminaalin paras paikka odotella laivaan pääsyä.
 
Kronenbourg Blanc Baari palvelee terminaaliin saapuvia ja laivasta poistuvia matkustajia terminaalin etupihalla. Valikoimasta tarjolla hodareita ja hanaoluita (baarilla on A-oikeudet). Uudessa ulkobaarissa on käytössä uusi hanaolutjärjestelmä. DraughtMaster-hanalaitteiden olut on laadukkaampaa ja säilyy pidempään. Raikkaampi olut on myös ympäristöystävällisempää.
 
Avoinna laivojen lähtöjen mukaan vuoden jokaisena päivänä.

Lue Oiva-raportit. Kuva: Evira